Omsorg Asunnot

Tulevaisuuden asuinalue, turvallinen, miellyttävä ja viihtyisä.

MISSIO & KONSEPTI

Konseptimme on ainutlaatuinen ja innovatiivinen, mutta samalla perustuu perusarvoihin, kuten turvallisuus ja yhteisöllisyys. Haluamme rakentaa ilmastoystävllisiä ja toimivia kaupunginosia, jotka edistävät yhteisöä ja turvallisuutta. Naapurusto, jossa kaikki palvelut ovat helposti saatavilla.
– Meidän korttelit on suunniteltu toimivaksi ja viihtyisäksi kaikille elämäntilanteesta riippumatta, sanoo Saul Mäenpää.

OMSORG ASUNNOT – TOMAS & SAUL MÄENPÄÄ

MIKSI MARARANNAN KORTTELI?

Asunnot on suunniteltuja sinulle joka haluat omistaa kodin ja nauttia aktiivisesta elämästä.
Alue ja yhteinen puutarha kutsuvat seurustelemaan. Alueelta löytyy lampi, leikkipaikka ja ulkokuntosali.
Korttelin ympärille rakennamme liikuntapolun.
Ajattelemme myös ympäristöä ja ilmastoa. Varustamme naapuruston yhteiskäyttösähköpolkupyörällä ja yhteiskäyttöautolla. Monet asuvat lähellä keskustaa
ilman omaa autoa, mutta yhteinen ajoneuvoa lisää sekä elämänlaatua että turvallisuutta.
Kaikilla, jotka haluavat, voi olla oma pysäköintipaikka tai autokatos.

MIKSI SIJOITTAA?

Kannattava ja huoleton omistajuus sinulle sijoittajana ja kodinomistajana.

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Kustannustehokas

Asuinalueemme ovat investointi tulevaisuuteen. Alue on kustannustehokkaasti rakennettu, energiatehokas ja ilmastotietoinen.

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Huoleton

Tavoitteemme on huoleton omistus ja kannattava mukava sijoitus sinulle. Hoidamme sekä kodin että vuokralaisen.

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Automatisoitu

Hallinnoimme ja hoidamme kiinteistöjä ja vuokrausta. Omistajana sinä päätät mikä palvelutaso sopii sinulle parhaiten.

VIDEOT

MARARANTA, PERUSTAJAT KERTOVAT
ARKKITEHTI LINDA GRAN KERTOO
ÄLYKÄS KOTI ON TURVALLINEN KOTI
YHTEISKÄYTTÖAUTO ON TULEVAISUUTTA

PALVELUT KORTTELISSA

Naapuruston palvelut ovat voimavara ja tekevät naapurustosta houkuttelevan asukkaille. Palvelut tuottaa meidän partneriyritykset.

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Yhteiskäyttöauto ja yhteiskäyttöpyörät

Naapurustossa on uudet yhteiskäyttösähköpyörät ja uusi yhteiskäyttösähköauto. Jaetut resurssit edistävät ympäristöä ja taloutta.

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Kotipalvelu

Kotipalvelu ja perhepalvelu ovat osa Omsorgin palvelutarjontaa ja ovat saatavilla naapurustossa.

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Siivoojapalvelu

Siivous- ja pesulapalvelut ovat saatavilla sekä perheille että niille, jotka haluavat mukavuutta jokapäiväisessä elämässä.

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Hyvinvointipalvelut

Wellness-hyvinvointipalvelut ovat arvostettuja ja suosittuja asiakkaidemme keskuudessa. Nämä palvelut ovat osa naapuruston palvelua.

TIETOJA SJT TRADE AB:sta

Yritys on perustettu vuonna 2009, ja sillä on tällä hetkellä hieman yli 100 työntekijää. Yhtiön pääliiketoiminta-alueita ovat siivouspalvelut, kotipalvelut ja pesulapalvelut.
SJT Trade konserniin kuuluu Trivselin 60 työntekijää, jotka tarjoavat siivous- ja muuttopalveluja. Trivsel perustettiin jo vuonna 2009 ja on kasvanut voimakkaasti vuosien varrella. Konserniin kuuluu myös Omsorg, jossa työskentelee noin 25 ihmistä. Omsorg keskittyy kotihoitoon, kotiterveydenhuoltoon ja perhepalveluihin. Eco Wash tarjoaa pesula- ja vaatetushoitoa teollisuudelle ja yksityishenkilöille. Yrityksen omistavat veljekset Saul, Johan ja Tomas Mäenpää.

ARTIKKELIT PROJEKTISTAMME

Korsholmin tekninen johtaja Ben Antell: ”Kävi ilmi, että Omsorg Bostäder, MKM Solutions ja kunnan tavoitteet tulevaisuuden asumisesta ..”

Kun valtatie E8 sai uuden reitin Vaasan Kivihaan ja Mustasaaren Stormossenin välille, avautui täysin uusia mahdollisuuksia suunnitella kaupungin keskustaa Mustasaaren keskustassa Smedsbyssä. Kuntatekniikan rakentaminen aloitettiin jo vuonna 2017, ja rakentaminen tapahtuu useissa vaiheissa. Uusi keskustan liikenneympyrä, jaettu tila ja täysin…
Lue Lisää

Vaasa Insider: Pietarsaari on ensimmäinen maailmassa uudella konseptilla nimeltä Omsorg asunnot. Mukavuus ja turvallisuus avainsanoina.

Pietarsaari on ensimmäinen maailmassa uudella konseptilla nimeltä Omsorg asunnot. Täysin uutta naapurustoa rakennetaan alusta alkaen, avainsanoina mukavuus ja turvallisuus. Omsorg Bostäder är ett innovativt bostads- och servicekoncept. Det handlar om toppmoderna och energisnåla bostäder som har tillgång till ett brett…
Lue Lisää